Mobeland.ro
Bucataria Möbeland inima casei tale

Möbelland Plus - mai mult decât bucătării

Möbeland Deutsche Quality FABRICAT ÎN GERMANIA

Living. Bine ați venit acasă!

Pentru mulți dintre noi, casa noastră este cel mai important lucru pe care îl avem. Mai mult ca niciodată înainte, ea este centrul vieții noastre și, de asemenea, un loc care ne promite siguranță și un sentiment de bunăstare în fiecare zi. Aici, avem libertatea de a ne trăi viața exact așa cum ne dorim. Elementele noastre versatile de amenajare, reprezintă baza perfectă pentru crearea a ceva care să se potrivească cu stilul tau de viață. Le puteți utiliza pentru a mobila camere individuale într-un stil relaxat și se potrivesc în mod ideal cu viața ta și cu preferințele tale.

Un exemplu frumos de design: suprafețele ultramate în verde mineral se întâlnesc cu aspectul subtil granulat al stejarului, dând naștere unei atmosfere frumoase și elegante. Rafturi cu polițe deschise și sistemul de șine iluminat Sign Emotion care atrag atenția, cu mult spațiu de punere în valoare pentru piesele de decor preferate.

Home office - perfect integrat în casa voastră!

Mulți dintre noi lucrează de acasă. Cu möbelland, puteți crea un spațiu de lucru modern, cu o configurație perfectă pentru cerințele tale. Pentru un birou acasă cu mobilier atractiv - möbelland are ceea ce vă trebuie! Conceptele noastre de mobilier modular îți permit să îți integrezi cu stil spațiile de lucru și de locuit. Vrem ca pur și simplu să lucrezi mai frumos de acasă. Indiferent cât de mare sau de mic este spațiul disponibil, poți integra perfect o amenajare de birou în orice locuință cu un design potrivit. 

Ca exemplu de integrare a unui Home office, acest spațiu de lucru este creat pornind de la un model de design Easytouch, cu blaturi imitație de nuc, fronturi negru grafit ultra mat și sistemul de șine iluminat Sign Emotion. Este exemplul ideal de design pentru birou integrat în spații mici, care leagă armonios zona personală de cea profesională.

Sisteme de rafturi -  perfecte în fiecare cameră!

Ar fi practic imposibil să ne imaginăm tendințele actuale în materie de design interior fără sistemele moderne de rafturi. Pe de o parte, accentul este pus pe sistemele modulare care pot fi planificate și integrate în mod flexibil în diverse situații de locuit. Iar pe de altă parte, există o cerere pentru elemente individuale de mici dimensiuni, care pot fi pur și simplu combinate. Voi decideți dacă vă folosiți raftul pentru a expune obiecte frumoase sau ca un ajutor practic de organizare. Sistemele noastre de rafturi te ajută să îți pui în practică ideile de amenajare a locuinței. 

Zonă de dressing confortabilă, cu mult spațiu pentru haine și alte piese preferate. Sinteza perfectă dintre mobilierul clasic și sistemul de rafturi montate. Elegante și flexibile în același timp. Cu rafturile sale, sertare extractibile și șine pentru haine, sistemul de montare pe stâlp oferă mult spațiu pentru haine și accesorii.

Baia - personalitate și confort!

O baie este întotdeauna o cameră specială. Este un loc intim de retragere, o oază de bunăstare și un spațiu foarte personal. Pentru a te ajuta să o faci să fie a ta, îți oferim mobilier de baie de înaltă calitate, inspirat de natură sau de tendințele actuale în materie de design interior. Fie că este vorba de un aspect cald de lemn, ardezie de înaltă calitate, beton modern sau suprafețe lucioase și mate: oferim modele estetice plăcute, care pot fi combinate individual pentru a se potrivi oricăror cerințe. Astfel încât să te poți bucura cu adevărat de timpul pe care îl petreci în baia ta.

Mobilierul de baie negru este în “super-trend”. Suprafețele mate arată foarte bine în contrast cu cabinetul semi-adanc cu ușile din sticlă și sistemul de iluminare interior. Căldura culorilor dată de lemnul natural imitat impecabil pe panourile rezistente la apă, dau senzația plăcută de “acasă”.

Vrei să afli mai multe?

Îți stăm cu plăcere la dispoziție pentru orice informație ai avea nevoie!
Sună sau lasă-ne un mesaj: 0730014755
Scrie-ne: aici